Oplegmatrassen

Visco Air matras

Het Visco-Air oplegmatras is een bijzondere combinatie van hoogwaardig visco-elastisch foam, lucht en een elastische polyurethaan hoes. Het matras vult zichzelf met lucht, zonder behulp van pomp, motor of elektriciteit.

Effectief
Door toepassing van de Air Support Technologie en de Medische kwaliteit foam met open celstructuur, zorgt het Visco Air oplegmatras voor een optimale drukverdeling en een bijzonder comfortabele ligging voor de gebruiker.

Comfortabel
Het foam en de (statische) lucht vormen zich naar de lichaamscontouren van de gebruiker en geven hierdoor een zeer prettige en comfortabele ligging.

Eenvoudig
Het gebruik nemen van de Visco Air oplegmatras is erg eenvoudig en kan door een persoon gedaan worden. Door de ventielen aan beide zijden van het matras te openen vult het Visco Air oplegmatras zicht automatisch met de juiste hoeveelheid lucht. Als het matras zich gevuld heeft met lucht kunnen de ventielen worden gesloten en is het matras klaar voor gebruik. Na gebruik de ventielen weer openen, waarna het matras opgerold kan worden en de lucht eruit gedrukt wordt.
Matras wordt inclusief draagtas geleverd.

Afmeting: 198 x 87 x 6 cm.
Gebruikersgewicht: tot 150 kilo.

Repose matras

Het Repose oplegmatras bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het 50 µm dunne polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot zes maal worden uitgerokken zonder te scheuren of zijn elasticiteit te verliezen. Het oplegmatras wordt bovenop een basismatras neergelegd.
Het Repose oplegmatras zorgt voor een optimale en gelijkmatige drukverdeling. Schuif- en wrijvingskrachten worden sterk gereduceerd.
De gebruiker ligt bijzonder comfortabel op een glad, zacht, huidvriendelijk en dampdoorlatend oppervlak. Het Repose oplegmatras laat röntgenstralen door, is water afstotend en kan betrouwbaar en gemakkelijk worden gereinigd/gedesinfecteerd

Eigenschappen

  • Uitzonderlijk rek vermogen
  • Gelijkmatige drukverdeling
  • Glad, zacht oppervlak, reduceert schuif- en wrijvingskrachten
  • Dampdoorlatend: geen opeenhoping van warmte, normale transpiratie
  • Vloeistofdicht, gemakkelijk te reinigen
  • Antibacterieel
  • Huidvriendelijk: wordt goed verdragen door de huid; geen irritatie of overgevoeligheidsreacties
  • Laat röntgenstralen door. Veilig, gemakkelijk statisch systeem zonder elektrische aansluiting

Snel en gemakkelijk in gebruik: transportkoker dient als pomp, in enkele seconden klaar voor gebruik.

Afmeting: 190 x 77 x 5 cm.
Gebruikersgewicht: tot 139 kilo.

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u een e-mail sturen naar info@simonemedicare.nl of bellen naar telefoonnummer: 0314-785988.