Glijlakens

Het bekende Bruine Glijzeil (geadviseerd door de PDL Stichting)

Het glijlaken is een doeltreffend transferhulpmiddel om, zonder de rug van de verzorgende te belasten, verplaatsingen van de patiënt in bed uit te voeren.
Het glijlaken is gemaakt van een speciale stof. Kleur bruin, met een zeer stroeve zijde en een zeer gladde zijde door een silicone coating. 

Maximaal gebruikersgewicht: 200 kg.

Afmeting          : 100×150 cm.
                        : 140×200 cm.

Rollslide

De Rollslide is een hulpmiddel om horizontale verplaatsing en houdingsveranderingen moeiteloos uit te voeren.
De Rollslide is vervaardigd van parachute stof met een ruwe buitenkant en een bijzonder gladde binnenzijde. Zonder de rug van de verzorgende te belasten kan de houding van de patiënt moeiteloos worden veranderd.

Maximaal gebruikersgewicht: 300 kg.
Materiaal: parachutestof

Afmeting          : 100×120 cm.

Multiglide

MultiGlide is een glijlaken met bijzonder lage wrijvingsweerstand aan de binnenzijde en hoge weerstand aan de buitenzijde. Het oppervlak aan de buitenzijde is daarnaast waterdicht. MultiGlide kan worden toegepast waar de wrijving onder drukpunten minimaal moet zijn, bijvoorbeeld bij draaien of verplaatsen in bed, van bed naar rolstoel, de operatietafel etc. MultiGlide wordt voor gebruik aangebracht en dient na gebruik weer te worden verwijderd. MultiGlide is leverbaar in een groot aantal verschillende maten. Elke MultiGlide glijlaken is voorzien van een ophanglus met kleurcodering. MultiGlide moet na gebruik altijd verwijderd worden. Buitenzijde: hoge wrijvingsweerstand.Binnenzijde: ultra-lage wrijvingsweerstand.

Maximaal gebruikersgewicht: 300 kg.
Materiaal: nylon met polyurethaan coating

Afmeting Breedte x Lengte: 40-200 cm. x 40-200 cm.


Multiglide Disposable

MultiGlide disposable is een gebruiksspecifiek (wegwerp) glijlaken. Geschikt voor transfers zoals draaien en positioneren in bed of op een operatietafel maar ook tussen bed en rolstoel. Het dunne glijlaken vermindert wrijving onder de drukpunten wat de transfer eenvoudig en comfortabel maakt.
De doos heeft niet veel ruimte nodig, dus kan deze binnen korte afstand van een afdeling, in een onderzoekskamer, röntgenkamer of ambulance worden geplaatst. De glijlakens worden weggegooid als het vuil is of niet meer door de cliënt gebruikt worden.  Kies land

Multiglide Handschoenen

Multiglide Handschoenen kunnen in veel verschillende situaties gebruikt worden om iemand te positioneren. Met de handschoenen is het eenvoudig om de handen tussen de cliënt en het matras of kussen te brengen. Kleine correcties van de ligpositie, verschuiven en straktrekken van de lakens zijn dagelijkse bezigheden waarbij de Multiglide handschoenen bijzonder bruikbaar zijn.

Maximaal gebruikersgewicht: 200 kg.

Materiaal: Buitenzijde: Nylon
Binnenzijde: Nylon
Voering: Polyester

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u een e-mail sturen naar info@simonemedicare.nl of bellen naar telefoonnummer: 0314-785988.