Foam Matrassen

Anatop Zorgmatras

Het Elasto Anatop Zorgmatras is vervaardigd uit 11 cm hoogwaardig HR koudschuim met een 4 cm visco elastische traagschuim toplaag, waardoor het matras zeer prettig en comfortabel aanvoelt.
Het Elasto Anatop Zorgmatras matras is goed inzetbaar voor de dagelijkse zorg en voor vele doeleinde te gebruiken vanwege het comfortschuim.
Het matras is zowel preventief als bij categorie 1-2 van decubitus in te zetten. Het lichtgewicht matras is praktisch in gebruik en goed inzetbaar in zowel een vast als een verstelbaar bed.

Specificaties
Gebruikersgewicht: 30-150 kg
Decubitus categorie: Tot categorie 2
Afmeting: Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
Hoogte: 15 cm
Gewicht: 11 kg
Kern onderlaag: 11 cm HR koudschuim
Kern toplaag: 4 cm visco elastische traagschuim

Hoes
Materiaal: 54% Polyurethaan/ 46% Polyester
Doorlatendheid: Semi- permeabel (luchtdoorlatend – vochtwerend)
Brandnorm: CRIB 5

Met de gesealde hoezen kunnen ziekenhuizen, verpleeghuizen en overige zorginstellingen een belangrijke besparingen op de reinigingskosten realiseren en een belangrijke bijdrage leveren aan de hygiënepreventie.

Bariatric Zorgmatras

Het Bariatric zorgmatras is ontwikkeld voor drukverlaging en ondersteuning van zwaardere personen tot 250 kilo. De multi-zone matraskern met speciale uitsnijdingen biedt een optimale ondersteuning en maximaal comfort. De multi-zone matraskern met speciale midden sector, bestaat uit brandveilig schuim van veerkrachtig en hoog elastisch materiaal. Hierdoor biedt het dus altijd een blijvende gewichtsopvang, optimale ondersteuning en maximaal comfort.

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u een e-mail sturen naar info@simonemedicare.nl of bellen naar telefoonnummer: 0314-785988.