Ademdoorlatend Kussensloop

39,95

Het adem doorlatend kussensloop is speciaal gemaakt voor gebruik in combinatie met het adem doorlatend kussen. Het heeft dezelfde eigenschappen als de tijk van het adem doorlatend kussen.

De kussensloop is van een sterk ademend vezel (Lyocell) met comfortabele eigenschappen. Lyocell Dit is een 100% natuurlijk product gebaseerd op cellulose. De scheurvastheid is veel beter dan die van viscose en katoen. Het materiaal is sterk ademend en neemt goed vocht op. De stof voelt zo zacht als kasjmier en zo koel als zijde.

Afmeting 60×70. Gewicht circa 600 gram. Wasbaar op 40 graden Celsius.

Levertijd 1-2 werkdagen.

- +
Artikelnummer: 3000004 Categorie:

Beschrijving

Het adem doorlatend kussensloop is speciaal gemaakt voor gebruik in combinatie met het adem doorlatend kussen. Het heeft dezelfde eigenschappen als de tijk van het adem doorlatend kussen. De kussensloop is gemaakt van Lycocell. Dit is een sterk ademend vezel met comfortabele eigenschappen, een 100% natuurlijk product gebaseerd op cellulose. De scheurvastheid is veel beter dan die van viscose en katoen. Het materiaal is sterk ademend en neemt goed vocht op. De stof voelt zacht aan. Afmeting 60×70. Wasbaar op 40 graden Celsius.

De sloop geeft geen 100% garantie dat het verstikking voorkomt en verliest zijn eigenschappen in gebruik met een ‘gewoon’ kussen (in plaats van een adem doorlatend kussen).

Voor optimaal gebruik adviseren wij het adem doorlatend kussen te kopen in combinatie met twee bijbehorende adem doorlatende hoezen, zodat u regelmatig kan wisselen.

Reacties van testpanel
“Ik kan er zelfs mee op mijn buik slapen, want hij vormt mee en is luchtig.”
“Dit nieuwe kussen is veel luchtiger en frisser dan mijn oude kussen. Het bijpassende adem doorlatend kussensloop kan ik eenvoudig te wassen.”

Het EpilepsieNL zet zich in voor de 200.000 mensen met epilepsie in Nederland door het financieel ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek, het geven van voorlichting en het verstrekken van hulpverlening. Viermaal per jaar verschijnt het voorlichtingstijdschrift Epilepsie Magazine. https://www.epilepsie.nl/

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens conform ons privacy beleid.

Andere suggesties…