Ademdoorlatend Hoofdkussen

62,00

Het adem doorlatend hoofdkussen is speciaal ontworpen voor én door mensen met epilepsie die geregeld nachtelijke aanvallen hebben. De vulling is gemaakt van een ademend materiaal (luchtdoorlatend polymeer) en de tijk is van een sterk ademend vezel (Lyocell) met comfortabele eigenschappen. Lyocell Dit is een 100% natuurlijk product gebaseerd op cellulose. De scheurvastheid is veel beter dan die van viscose en katoen. Het materiaal is sterk ademend en neemt goed vocht op. De stof voelt zo zacht als kasjmier en zo koel als zijde.

Afmeting 60×70. Gewicht circa 600 gram. Wasbaar op 40 graden Celsius.

Levertijd 1-2 werkdagen.

- +
Artikelnummer: 3000005 Categorie:

Beschrijving

Het adem doorlatend hoofdkussen is speciaal ontworpen voor én door mensen met epilepsie die geregeld nachtelijke aanvallen hebben. De vulling is gemaakt van een ademend materiaal (luchtdoorlatend polymeer) en de tijk is gemaakt van Lycocell. Dit is een sterk ademend vezel met comfortabele eigenschappen, een 100% natuurlijk product gebaseerd op cellulose. De scheurvastheid is veel beter dan die van viscose en katoen. Het materiaal is sterk ademend en neemt goed vocht op. De stof zacht aan.

Afmeting 60×70. Gewicht circa 600 gram. Wasbaar op 40 graden Celsius.

Let op! Het kussen geeft geen 100% garantie dat het verstikking voorkomt. Bij gebruik van het adem doorlatend kussen in combinatie met een ‘gewoon’ kussensloop verliest het ook veel van haar adem doorlatende functie.

Het adem doorlatend hoofdkussen wordt in Nederland geproduceerd door Simone Medicare en is ontwikkeld in samenwerking met een testpanel van mensen met epilepsie.
Het kussen is los of in combinatie met het adem doorlatend kussensloop te bestellen.

Voor optimaal gebruik adviseren wij het adem doorlatend kussen te kopen in combinatie met twee bijbehorende adem doorlatende hoezen, zodat u regelmatig kan wisselen.

Reacties van testpanel
“Ik kan er zelfs mee op mijn buik slapen, want hij vormt mee en is luchtig.”
“Dit nieuwe kussen is veel luchtiger en frisser dan mijn oude kussen. Het bijpassende adem doorlatend kussensloop kan ik eenvoudig te wassen.”

Het EpilepsieNL zet zich in voor de 200.000 mensen met epilepsie in Nederland door het financieel ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek, het geven van voorlichting en het verstrekken van hulpverlening. Viermaal per jaar verschijnt het voorlichtingstijdschrift Epilepsie Magazine. https://www.epilepsie.nl/

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens conform ons privacy beleid.

Andere suggesties…