E-Board

E-Board is een dunne en flexibele transferplank welke gemakkelijk kan worden aangebracht en verwijderd. Een transferplank kan worden gebruikt wanneer kleine afstanden overbrugd moeten worden bij zittende transfers.
E-Board met vleugels is uitgevoerd met vleugels welke op of neer kunnen worden gebogen. Dit biedt een grotere stijfheid van de transferplank waarbij de opgeklapte zijde bescherming kan bieden tegen een rolstoelwiel. Dit E-Board is bijzonder geschikt voor verre transfers, bijvoorbeeld in en uit de auto.
E-Board Compact is kleiner en lichter in gewicht en kan hierdoor eenvoudiger worden meegenomen door de actieve en onafhankelijke gebruiker. Dit E-Board is bijzonder geschikt voor actieve en onafhankelijke gebruikers. Zie afbeelding 1 en 2.

Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg.
Materiaal: Polyetheleen

Afmeting Breedte x Lengte x Hoogte:
Small: 20 x 45 x 0,6 cm.
Medium: 25 x 60 x 0,6 cm.
Breed, met vleugels: 33 x 60 x 0,6 cm.
Lang, met vleugels: 33 x 75 x 0,6 cm.

3B-Board

3B-Board is een gekromde transferplank welke in vele transfers tussen rolstoel, bed, douchestoel auto etc. gebruikt wordt. De vorm en lengte van de transferplank en het gladde oppervlak maken het mogelijk om eenvoudig te glijden zowel met als zonder assistentie. Zie afbeelding 3 en 4.

Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg.
Materiaal: Polyetheleen
Afmeting Breedte x Lengte: 23×77 cm.

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u een e-mail sturen naar info@simonemedicare.nl of bellen naar telefoonnummer: 0314-785988.