Beenkussens

Beenkussen

Het beenkussen is opgebouwd uit een 4 centimeter traagschuim toplaat en 6 cm koudschuim van gemiddelde densiteit aan de onderzijde. Om het kussen zit een tweekleurige incontinentiehoes die de gebruiker informeert over de wijze van gebruik. Een opdruk is ook mogelijk. Het is een ideaal hulpmiddel om de hak en de hiel van de patient vrij te leggen. Overstrekking van de knie wordt voorkomen door de afmeting van het kussen en de densiteit van het schuim. Dit kussen is ontwikkeld met een academisch ziekenhuis

Afmeting: 80x45x10, 85x45x10, 90x45x10, maatwerk mogelijk, overige afmetingen op aanvraag.

Beenkussen

Het beenkussen is een ideaal hulpmiddel om de hiel van de patiënt vrij te leggen om decubitus te voorkomen of te genezen. Hierdoor gaan de voeten licht zweven en worden de drukpunten weg genomen.
De vulling bestaat uit minipolystyreen korreltjes zijn onder druk gevuld met lucht voor een ideale comfortbalans en een lange levensduur. De bolletjes zorgen voor een drukverdeling en voelt comfortabel aan. Deze korrels zijn zeer duurzaam, vormvast, milieuvriendelijk, brandvertragenden anti-huisstofmijt.
Standaard voorzien van een afneembare hoes polyurethane hoes.
Samenstelling: 45% PE / 55% PU.
Vochtwerend, ademend, bi-elastisch, anti-huisstofmijt, anti-bacterieel, schimmelwerend en brandvertragend.

Afmeting: 80 x 60 cm met 5 cilindrische banen.

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u een e-mail sturen naar info@simonemedicare.nl of bellen naar telefoonnummer: 0314-785988.